Nepoznám snáď nikoho, komu nechutia domáce croissanty. Do ich prípravy sa pustí len málokto, pretože si myslí, že je veľmi zložitá a podcenia svoje sily. Pripájam sa k tejto skupine, ale iba do tohto momentu. Vyskúšala som ich a poviem vám, nie je to žiadna veda. Dokonca aj krásne lístkovanie sa mi podarilo. Nech sa páči, nebojte sa prípravy. S týmto receptom vám to pôjde jedna radosť. Autor: Karambola
Nepoznám snáď nikoho, komu nechutia domáce croissanty. Do ich prípravy sa pustí len málokto, pretože si myslí, že je veľmi zložitá a podcenia svoje sily. Pripájam sa k tejto skupine, ale iba do tohto momentu. Vyskúšala som ich a poviem vám, nie je to žiadna veda. Dokonca aj krásne lístkovanie sa mi podarilo. Nech sa páči, nebojte sa prípravy. S týmto receptom vám to pôjde jedna radosť. Autor: Karambola
Domáce croissanty sú perfektné na raňajky, desiatu alebo iba ako niečo sladké po dobrom obede. Naplniť ich môžete čímkoľvek. Ja spravidla používam Nutellu, no skvelou voľbou je aj marmeláda, mak alebo orechy.
Croissanty po upečení nechajte vychladnúť a servírujte. Tesne pred podávaním ich môžete posypať práškovým cukrom. Skladujte ich v uzatváratelnej nádobe, kde vám vydržia čerstvé niekoľko dní.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste