Pečeňová paštéta – dokonalá ako nátierka na silvestrovské jednohubky, na raňajky s čerstvým chlebom alebo kedykoľvek počas dňa. Varila som ju po dlhej dobe a myslím, že sa vydarila. Zajtra príde brat aj so synovcom, ktorí ju budú testovať. Som zvedavá, čo na ňu povedia. Autor: Anna Luptáková
Pečeňová paštéta – dokonalá ako nátierka na silvestrovské jednohubky, na raňajky s čerstvým chlebom alebo kedykoľvek počas dňa. Varila som ju po dlhej dobe a myslím, že sa vydarila. Zajtra príde brat aj so synovcom, ktorí ju budú testovať. Som zvedavá, čo na ňu povedia. Autor: Anna Luptáková
Domáca pečeňová paštéta je neskutočne dobrá. Najradšej ju mám na čerstvom pečive spolu so zeleninou. Jej príprava je síce o niečo zdĺhavejšia v porovnaní s klasickými nátierkami, no určite stojí za to.
Paštétu máme veľmi radi, preto ju robím z väčšej dávky, aby nám vydržala čo najdlhšie. Jej použitie je široké. Počas sviatkov je výborná ako pohostenie pre návštevy alebo na prípravu jednohubiek na silvestrovskú párty. Po otvorení je dôležité skladovať ju v chladničke a čo najskôr zjesť. Inak by sa mohla pokaziť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste