Keď to je také návykové. Všade na receptových portáloch na mňa pozerali vyprážané šišky, tak som musela urobiť nejaké aj ja. Mám rada jemné, nadýchané a nie príliš mastné. Takže ich po vypražení poriadne osušíme papierovým obrúskom. K tomu kopček lekváru, kopček tvarohovej peny s kyslou smotanou a ešte zdobím drobným ovocím. Neskutočná dobrota. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Keď to je také návykové. Všade na receptových portáloch na mňa pozerali vyprážané šišky, tak som musela urobiť nejaké aj ja. Mám rada jemné, nadýchané a nie príliš mastné. Takže ich po vypražení poriadne osušíme papierovým obrúskom. K tomu kopček lekváru, kopček tvarohovej peny s kyslou smotanou a ešte zdobím drobným ovocím. Neskutočná dobrota. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Môj blog: Vaření s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste