Jednoduché a výživné jedlo, ktoré sa u nás v minulosti varilo pri každej príležitosti. Presne tak si pamätám šošovicu na kyslo, ku ktorej sme zvyčajne podávali opečenú klobásku. Tentokrát sme na ňu doma dostali znova chuť, preto sme neváhali a spravili ju podľa tohto receptu. Autor: Martin Čzedron
Jednoduché a výživné jedlo, ktoré sa u nás v minulosti varilo pri každej príležitosti. Presne tak si pamätám šošovicu na kyslo, ku ktorej sme zvyčajne podávali opečenú klobásku. Tentokrát sme na ňu doma dostali znova chuť, preto sme neváhali a spravili ju podľa tohto receptu. Autor: Martin Čzedron
Šošovicu na kyslo si môžete pripraviť na obed aj večeru. Najlepšie chutí s opečenou klobáskou a vajíčkom. Tie z nej spravia dokonalý pokrm, ktorý vás zasýti na celý deň.
K hotovej šošovici môžeme podávať rôzne prílohy. Skvelou voľbou je čerstvý chlieb alebo kyslé uhorky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste