Pečiem ich často a sú naozaj výborné. Určite vyskúšajte. Cesto je veľmi šťavnaté, žiadny suchý koláčik, ktorý by ste museli zapíjať kávou alebo čajom. Ja som použila Zlaté klasy, ale ak nemáte, pokojne môžete použiť obyčajnú šľahačku. Chuťovo bude tiež výborný. Už som ich robila oboma spôsobmi, takže môžem len odporučiť. Autor: Haanka
Pečiem ich často a sú naozaj výborné. Určite vyskúšajte. Cesto je veľmi šťavnaté, žiadny suchý koláčik, ktorý by ste museli zapíjať kávou alebo čajom. Ja som použila Zlaté klasy, ale ak nemáte, pokojne môžete použiť obyčajnú šľahačku. Chuťovo bude tiež výborný. Už som ich robila oboma spôsobmi, takže môžem len odporučiť. Autor: Haanka
Môj blog: Pečenie všetkého druhu ORIGINAL
Každý deň najlepšie recepty a články
Dekuji Lucinko za rychlou odpoved , ja se ptala na takove detaily , protoze ziju v USA a tady maji vsechno v ruznych velikostech. Jeste jednou dekuji !!
není zač :) i příště :)
Rada bych se zeptala , kolik dkg ma to jedno baleni pom. masla a plechovka ananasu a misto tech pudinku mam vyslehat slehacku s pom. maslem ? A hrnek asi 250ml , ze ? Dekuji predem za odpoved.
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
1 hrnek = 250 ml, pomazánkové máslo - 180-200 g (záleží na druhu), klasická malá plechovka ananasu a šlehačku vyšleháte a pak zamícháte s pom. máslem :)