Kysnutý koláč so slivkami a posýpkou milujú všetci, je to vždy pečenie na istotu a hneď mizne zo stola. Ja pridávam ešte aj mak a je ešte lepší ako ten klasický. Vyskúšajte túto zmenu aj vy. Z daného množstva surovín zvyknem urobiť jeden koláč 30x40cm a ešte niečo naviac (napríklad menší frngál), aby koláč nebol privysoký. Autor: Jana Jančíková
Kysnutý koláč so slivkami a posýpkou milujú všetci, je to vždy pečenie na istotu a hneď mizne zo stola. Ja pridávam ešte aj mak a je ešte lepší ako ten klasický. Vyskúšajte túto zmenu aj vy. Z daného množstva surovín zvyknem urobiť jeden koláč 30x40cm a ešte niečo naviac (napríklad menší frngál), aby koláč nebol privysoký. Autor: Jana Jančíková
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste