Domáca tuniaková nátierka sa hodí na raňajky, desiatu aj večeru. Tým, že je ľahká, je ideálna aj do diéty. Nehovoriac o tom, že jej príprava je veľmi rýchla, takže si ju môžete urobiť aj vtedy, keď nemáte veľa času.
Domáca tuniaková nátierka sa hodí na raňajky, desiatu aj večeru. Tým, že je ľahká, je ideálna aj do diéty. Nehovoriac o tom, že jej príprava je veľmi rýchla, takže si ju môžete urobiť aj vtedy, keď nemáte veľa času.
Tuniakovú nátierku pripravujem nielen počas bežných dní, ale aj na narodeninové oslavy, Vianoce alebo Silvester, kedy z nej robím chutné jednohubky. V recepte je použitá aj majonéza, no ak by ste chceli zdravšiu verziu, môžete ju nahradiť jogurtom alebo tvarohom.
Nátierku, ktorá vám zostane, vložte do nádoby s pevným uzáverom – ideálne do skleneného pohára. Má totižto výraznú arómu. Skladovať by ste ju mali v chladničke, kde vám vydrží niekoľko dní. Najlepšie však spravíte, keď ju skonzumujete jeden, maximálne dva dni po príprave.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste