Plech 30 x 40 cm vyložime papierom na pečenie a dobre potrieme kokosovým olejom.
Žĺtka vyšľaháme s medom dopenista. Pridáme dotuha vyšľahaný sneh z bielkov a opatrne krúživými pohybmi vmiešame do našľahaných žĺtkov.
Cesto vylejeme na plech a rovnomerne rozotrieme.
Upečieme vo vopred vyhratej rúre pri teplote 190 °C približne 8 minút. Dávame pozor, aby sme roládu zbytočne dlhým pečením nevysušili.
Po upečení roládu vezmeme z plechu dolu a stočíme po dĺžke s utierkou. Necháme vychladnúť.
Tvaroh, citrónovú kôru, vanilkový extrakt a med vyšľaháme na jemný krém. Ak chcete krém sladší, pridajte viac medu.
Vychladnuté cesto na roládu roztočte a natrite plnku.
Uložte na plnku celé banány cca 2 cm od kraja piškóty a potom drobné ovocie.
Roládu stočte. Pri stáčaní opatrne sťahujte papier na pečenie a odložte do chladničky stuhúť.
Pred podávaním poprášte mletou škoricou a cik-cak polejte medom.