Nádherný a chutný letný dezert. Ja som použila čerstvé jahody, ale môžete použiť akékoľvek čerstvé drobné ovocie. Každému podľa chuti. Nedoporučujem však použiť kompótové ovocie. Korpusy si môžete upiecť vopred. Plnenie šľahačkou a ovocím doporučujem pred podávaním. Penové (bielkové) korpusy pri dlhšom pôsobení šľahačkovej smotany mierne navlhnú, ale mne to osobne nevadí. Príjemne chrumkavá čokoládová poleva v kombinácii s penovými korpusmi a nie presladenou šľahačkou a kyselkavými jahodami bola skutočne výborná kombinácia. Jednoduché, náročné a dobre vyzerajúce. Také predsa ľúbime všetci. No nie? Ingrediencie sú na 8 - 10 kusov.
Nádherný a chutný letný dezert. Ja som použila čerstvé jahody, ale môžete použiť akékoľvek čerstvé drobné ovocie. Každému podľa chuti. Nedoporučujem však použiť kompótové ovocie. Korpusy si môžete upiecť vopred. Plnenie šľahačkou a ovocím doporučujem pred podávaním. Penové (bielkové) korpusy pri dlhšom pôsobení šľahačkovej smotany mierne navlhnú, ale mne to osobne nevadí. Príjemne chrumkavá čokoládová poleva v kombinácii s penovými korpusmi a nie presladenou šľahačkou a kyselkavými jahodami bola skutočne výborná kombinácia. Jednoduché, náročné a dobre vyzerajúce. Také predsa ľúbime všetci. No nie? Ingrediencie sú na 8 - 10 kusov.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste