NajRecept.sk Šaláty Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
Recept Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Romana

Vyskúšajte chutný cviklovo-rukolový šalát, ako stvorený na jarnú očistu!

Romana    ·   14.3.2016

Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

Vyskúšajte chutný cviklovo-rukolový šalát, ako stvorený na jarnú očistu!

Suroviny
2 veľké kusy (400 g)
cvikla
1 balenie
rukola
parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“
syr
hrsť „Naše BIO“
vlašské orechy
4 lyžice BILLA Premium extra virgin
olivový olej
6 ks
červené reďkovky
soľ
čierne korenie
4 ks
celozrnné pečivo
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky.
  2. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom.
  3. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. 
  4. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.

 

Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár