Z ražného kvásku, pečený v rúre. Všetko sa to začalo kúpou ošatky, keď sme s manželkou boli na víkende v Prahe. Ošatku som odložil a skoro som na ňu zabudol, až raz moja dobrá kamoška spomenula, že jej kamoška pečie kváskový chlieb. Tak som poprosil moju dobrú kamošku, aby poprosila kamošku a kúsok kvásku mi dala, dostal som ho v piatok (veľmi pekne ďakujem mojej dobrej kamoške a jej kamoške) je dobré mať kamošky :) Takže v sobotu som mohol začať piecť :) Vďaka pomalému kysnutiu, je kváskový chlieb lepšie stráviteľný, oveľa zdravší a chutí viac, ale to všetko si viete prečítať na stránke cuketka.cz, alebo dobreazdravo.sk, odkiaľ som čerpal informácie aj ja :)
Z ražného kvásku, pečený v rúre. Všetko sa to začalo kúpou ošatky, keď sme s manželkou boli na víkende v Prahe. Ošatku som odložil a skoro som na ňu zabudol, až raz moja dobrá kamoška spomenula, že jej kamoška pečie kváskový chlieb. Tak som poprosil moju dobrú kamošku, aby poprosila kamošku a kúsok kvásku mi dala, dostal som ho v piatok (veľmi pekne ďakujem mojej dobrej kamoške a jej kamoške) je dobré mať kamošky :) Takže v sobotu som mohol začať piecť :) Vďaka pomalému kysnutiu, je kváskový chlieb lepšie stráviteľný, oveľa zdravší a chutí viac, ale to všetko si viete prečítať na stránke cuketka.cz, alebo dobreazdravo.sk, odkiaľ som čerpal informácie aj ja :)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste