Vyskúšala som viacero receptov na nutellu, no tento je naj. Tento recept naozaj stojí za uverejnenie, samozrejme, že nemôže byť na vlas rovnaký s pravou Nutellou. Jej receptúra je prísne chránená - jej jednotlivé pomery, zloženie receptu a tiež i postupu prípravy. Príprava nutelly sa datuje od roku 1940. Pietro Ferrero ju začal vyrábať vo vojnovom období, keď čokolády bolo veľmi málo a práve on ju nahradil vo svojom recepte kakaom. Domácu nutellu môžete použiť ako nátierku alebo na prípravu rôznych krémov do plniek. Má trochu hrubšiu štruktúru ako pravá Nutella. Mne to však nevadí, pretože milujem lieskovce. Pri tejto domácej nutelle vieme čo jeme a nie je nad domácu výrobu :) Z tohto množstva mi vyšlo približne 600 ml nutelly.
Vyskúšala som viacero receptov na nutellu, no tento je naj. Tento recept naozaj stojí za uverejnenie, samozrejme, že nemôže byť na vlas rovnaký s pravou Nutellou. Jej receptúra je prísne chránená - jej jednotlivé pomery, zloženie receptu a tiež i postupu prípravy. Príprava nutelly sa datuje od roku 1940. Pietro Ferrero ju začal vyrábať vo vojnovom období, keď čokolády bolo veľmi málo a práve on ju nahradil vo svojom recepte kakaom. Domácu nutellu môžete použiť ako nátierku alebo na prípravu rôznych krémov do plniek. Má trochu hrubšiu štruktúru ako pravá Nutella. Mne to však nevadí, pretože milujem lieskovce. Pri tejto domácej nutelle vieme čo jeme a nie je nad domácu výrobu :) Z tohto množstva mi vyšlo približne 600 ml nutelly.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste