Teda vlastne Sikulský guláš (odvodené z maďarského Székelygulás) je klasika najvačšia na svete. Ja som sa ho naučil variť v tlakovom hrnci, vlastne odkedy ho mám, takmer všetko skúšam variť v v ňom. Jednoznačná úspora času, energie a šťavnatý výsledok. Treba však pamätať na to, že akonáhle suroviny naládujete dovnútra, budú sa variť všetky spolu a rovnaký čas. Takže je potrebné zaonačiť prípravu tak, aby sa rozvarilo len to, čo má.
Teda vlastne Sikulský guláš (odvodené z maďarského Székelygulás) je klasika najvačšia na svete. Ja som sa ho naučil variť v tlakovom hrnci, vlastne odkedy ho mám, takmer všetko skúšam variť v v ňom. Jednoznačná úspora času, energie a šťavnatý výsledok. Treba však pamätať na to, že akonáhle suroviny naládujete dovnútra, budú sa variť všetky spolu a rovnaký čas. Takže je potrebné zaonačiť prípravu tak, aby sa rozvarilo len to, čo má.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste