NajRecept.sk Torty Nepečený javorový cheesecake s lesným ovocím
Nepečený javorový cheesecake s lesným ovocím
Recept Nepečený javorový cheesecake s lesným ovocím
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa

Nepečený javorový cheesecake koláč plný čerstvého šťavnatého ovocia Vám zaručene vylepší každý deň. V chladničke by vydržal aj niekoľko dní (keby sa nezjedol hneď v prvý deň).

Love.muffin    ·   18.8.2015

Nepečený javorový cheesecake s lesným ovocím

Nepečený javorový cheesecake koláč plný čerstvého šťavnatého ovocia Vám zaručene vylepší každý deň. V chladničke by vydržal aj niekoľko dní (keby sa nezjedol hneď v prvý deň).

Suroviny

Korpus:

250 g
Bebe keksy
200 g
maslo
štipka
soľ

Krém:

250 g (mäkký jemný)
tvaroh
200 g
cream cheese
250 g
mascarpone
100 g
kyslá smotana
2 PL
vanilkový extrakt
5 PL
práškový cukor
5 PL
javorový sirup

Na dokončenie:

1 balenie (na stuženie krémov)
želatína
cca 400 g (jahody, čučoriedky, černice, maliny)
lesné ovocie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Dno tortovej formy s priemerom 26 cm si vystelieme papierom na pečenie.
  2. Keksíky pomelieme na jemný prášok, pridáme štipku soli a roztopené maslo.
  3. Vymiešame do mrveničky, ktorú vysypeme do formy a rukou utlačíme na dno.
  4. Takto hotový korpus zatiaľ dáme do chladničky.
  5. Vo veľkej miske vymiešame všetky suroviny na krém, stačí aj ručne.
  6. Pripravíme želatínu podľa návodu a primiešame ju do krému.
  7. Drobné ovocie umyjeme, naukladáme na korpus a zalejeme krémom. Zopár pekných kúskov si necháme na ozdobenie.
  8. Tortu dáme do chladničky aspoň na 3 hodiny.
  9. Nakoniec ozdobíme grankom a ovocím. Pri podávaní polejeme javorovým sirupom.
 
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár