Prinášam bláznivý taliansky recept na rybu s označením orata all´acqua pazza, v bláznivom období - nastúpila som do svojho prvého zamestnania, manžel je na služobnej ceste a ja si na všetky tieto zmeny postupne zvykám. Recept mám z minuloročného čísla časopisu APETIT, ale skúsila som ho až teraz, teda pred týždňom, no spisujem ho pre vás až dnes - veď vravím, bláznivé obdobie. Dokonca nebude napísaný, tak ako mám zvykom vo virtuálnej kuchárskej knihe ako predchádzajúce recepty, pretože môj notebook bol chudák preinštalovaný a momentálne nemám k dispozícii svoje dokumenty či aplikácie. Na prípravu potrebujeme veľkú panvicu s pokrievkou.
Prinášam bláznivý taliansky recept na rybu s označením orata all´acqua pazza, v bláznivom období - nastúpila som do svojho prvého zamestnania, manžel je na služobnej ceste a ja si na všetky tieto zmeny postupne zvykám. Recept mám z minuloročného čísla časopisu APETIT, ale skúsila som ho až teraz, teda pred týždňom, no spisujem ho pre vás až dnes - veď vravím, bláznivé obdobie. Dokonca nebude napísaný, tak ako mám zvykom vo virtuálnej kuchárskej knihe ako predchádzajúce recepty, pretože môj notebook bol chudák preinštalovaný a momentálne nemám k dispozícii svoje dokumenty či aplikácie. Na prípravu potrebujeme veľkú panvicu s pokrievkou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste