Urobiť poriadny a chutný steak doma, nie je len tak, musím sa inšpirovať receptom od niekoho, komu verím. Jedným z mojich veľkých favoritov, Jamie Oliver, bol tým správnym. Zbožňujem jednoduchosť jeho receptov. Ako on sám hovorí na tento recept, " I m always getting asked how to do the best roast beef, and this way is so simple and super succulent!" V mrazničke mám kúsok z nízkej roštenky z mladého býka, takže ho vyberám rozmraziť ešte deň vopred. Mäsko som zamrazovala naozaj veľmi čerstvé, je prvej triedy, pevné a plné chuti. Správne šťavnatý by mal byť vysoký najmenej 2,5 centimetra.
Urobiť poriadny a chutný steak doma, nie je len tak, musím sa inšpirovať receptom od niekoho, komu verím. Jedným z mojich veľkých favoritov, Jamie Oliver, bol tým správnym. Zbožňujem jednoduchosť jeho receptov. Ako on sám hovorí na tento recept, " I m always getting asked how to do the best roast beef, and this way is so simple and super succulent!" V mrazničke mám kúsok z nízkej roštenky z mladého býka, takže ho vyberám rozmraziť ešte deň vopred. Mäsko som zamrazovala naozaj veľmi čerstvé, je prvej triedy, pevné a plné chuti. Správne šťavnatý by mal byť vysoký najmenej 2,5 centimetra.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste