Dnes vám ponúkam tento nádherný letný dezert. Zaujímavá kombinácia manga a jahôd. Oba druhy ovocia sú sladké, ale zároveň majú v sebe jemnú, kyselkavosť. Dezert je ľahký s príjemnou jemne sladkasto-kyselkavou chuťou. Aj keď pri príprave bola použitá želatína, jeho konzistencia nie je veľmi tuhá. Je jemný a doslova rozplývajúci sa v ústach. Vyžaduje skladovanie v chladničke. Je to naozaj naozaj nádherný letný dezert plný letných farieb a chutí. Rozpis ingrediencii je na 6 ks obruči o priemere 6 cm, výška 4,5 cm a 6 kusov väčších o priemere 7,5 cm a výška 4,5 cm, alebo na tortovú formu o priemere 20-24cm.
Dnes vám ponúkam tento nádherný letný dezert. Zaujímavá kombinácia manga a jahôd. Oba druhy ovocia sú sladké, ale zároveň majú v sebe jemnú, kyselkavosť. Dezert je ľahký s príjemnou jemne sladkasto-kyselkavou chuťou. Aj keď pri príprave bola použitá želatína, jeho konzistencia nie je veľmi tuhá. Je jemný a doslova rozplývajúci sa v ústach. Vyžaduje skladovanie v chladničke. Je to naozaj naozaj nádherný letný dezert plný letných farieb a chutí. Rozpis ingrediencii je na 6 ks obruči o priemere 6 cm, výška 4,5 cm a 6 kusov väčších o priemere 7,5 cm a výška 4,5 cm, alebo na tortovú formu o priemere 20-24cm.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste