Ja viem, hovorila som, že už s jahodami končím, ale keď sú ešte výborné a ja ich milujem a vlastne skoro každý koho poznám, tak som ich zabalila do piškóty, pridala kokos a riccotový krém a bolo ako hovoria nebíčko v papuľke. No proste skvelá kombinácia a nič zložité. Môj osvedčený recept na roládu je od Pana Sapíka. Zatiaľ vždy fungoval, pekne sa zroluje, nepraská, neláme sa, je mäkká a nadýchaná. Ja mám veľmi rada recepty, ktoré sú jednoduché a dajú sa potom dobre kombinovať, obmieňať a vymýšľať čo s nimi. A roláda je nekonečné množstvo kombinácií, príchutí a možností ( no len si spomente na vianočné verzie ) a pri dekorovaní je to jednoduché alebo pekne rafinované. Záleží len na vás. Ak by ste chceli piecť roládu kakaovú alebo orechovú, stačí ak polovicu z múky nahradíte zvolenou príchuťou - 50g múky + 50g orechov/kakaa
Ja viem, hovorila som, že už s jahodami končím, ale keď sú ešte výborné a ja ich milujem a vlastne skoro každý koho poznám, tak som ich zabalila do piškóty, pridala kokos a riccotový krém a bolo ako hovoria nebíčko v papuľke. No proste skvelá kombinácia a nič zložité. Môj osvedčený recept na roládu je od Pana Sapíka. Zatiaľ vždy fungoval, pekne sa zroluje, nepraská, neláme sa, je mäkká a nadýchaná. Ja mám veľmi rada recepty, ktoré sú jednoduché a dajú sa potom dobre kombinovať, obmieňať a vymýšľať čo s nimi. A roláda je nekonečné množstvo kombinácií, príchutí a možností ( no len si spomente na vianočné verzie ) a pri dekorovaní je to jednoduché alebo pekne rafinované. Záleží len na vás. Ak by ste chceli piecť roládu kakaovú alebo orechovú, stačí ak polovicu z múky nahradíte zvolenou príchuťou - 50g múky + 50g orechov/kakaa
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste