Vo woku som na oleji orestoval nakrájanú cibuľu, pridal som k nej očistené kuracie srdcia, dochutil som čerstvo mletým korením, tymiánom, lyžičkou sladkej mletej papriky a štipkou sušenej chilli papričky.
Srdcia sa zatiahli, tak som k nim pridal nakrájaný cesnak a soľ.
Restoval som asi 35 minút.
K takmer hotovým srdciam som pridal 2 PL sezamovej pasty tahini (rozmixovaný sezam a olivový olej) a asi 150 ml sladkej smotany, nechal som prevrieť a odstavil som.
Medzitým soa mi už uvarili aj zemiaky, tak som k nim pridal maslo, zvyšnú smotanu a popučil som ich.
Do zapekacej misy som dal kôpky zemiakov a do stredu kuracie srdcia.
Vložil som pod gril do vyhriatej rúry, asi na 10-15 minút a 200°C.
Keď zemiaky a srdcia chytia krásnu hnedastú farbu, máme obed hotový.