Patizón som ešte nikdy nejedla, teda až dodnes. Vždy som sa bála ho kúpiť. Nevedela som akú chuť mám očakávať. Myslela som, že chutí ako kaleráb, a ten mi veru uvarený nechutí. No potom som pátrala a zistila som, že je to niečo medzi tekvicou a cuketou, teda presnejšie patrí ku druhom tekvice. Obsahuje pomerne malé množstvo minerálnych látok, no vďaka nízkemu obsahu sodíka je vhodný pre ľudí so srdcovými či obličkovými poruchami. Chuť patizónu mi príde pomerne mdlá a tak je dôležité ho niečím okoreniť a pozdvihnúť na vyššiu úroveňl. A tak som si vymyslela tento recept - použila som cesnak, ktorý milujem a ku ktorému pasuje čerstvá petržlenová vňať. Chutný recept je na svete! :)
Patizón som ešte nikdy nejedla, teda až dodnes. Vždy som sa bála ho kúpiť. Nevedela som akú chuť mám očakávať. Myslela som, že chutí ako kaleráb, a ten mi veru uvarený nechutí. No potom som pátrala a zistila som, že je to niečo medzi tekvicou a cuketou, teda presnejšie patrí ku druhom tekvice. Obsahuje pomerne malé množstvo minerálnych látok, no vďaka nízkemu obsahu sodíka je vhodný pre ľudí so srdcovými či obličkovými poruchami. Chuť patizónu mi príde pomerne mdlá a tak je dôležité ho niečím okoreniť a pozdvihnúť na vyššiu úroveňl. A tak som si vymyslela tento recept - použila som cesnak, ktorý milujem a ku ktorému pasuje čerstvá petržlenová vňať. Chutný recept je na svete! :)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste