Risotto sa u nás doma pripravuje pomerne často. Len z pár ingrediencii dokážete vytvoriť niečo tak výnimočné, ako toto úžasné krémové risotto, ktoré je radosť jesť. Nikdy ma nedokáže prestať šokovať, ako strašne ho zbožňujem. Risotto by som kľudne mohla jesť stále a nikdy ma neomrzí. Použiť petržlenovú vňať ako hlavnú príchuť bola pre mňa nová skúsenosť. Trošku som sa jej bála, nakoľko nie som jej moc veľký fanúšik. Ale v tomto risotte bola dokonalá súhra chutí a naozaj som si pochutnala. Keďže som ho prirpavila už niekoľko krát, povedala som si, že je najvyšší čas sa s vami oň podeliť. (V masle nikdy neuvádzam, koľko som ho pridala, nakoľko vždy tam pridám tak od oka)
Risotto sa u nás doma pripravuje pomerne často. Len z pár ingrediencii dokážete vytvoriť niečo tak výnimočné, ako toto úžasné krémové risotto, ktoré je radosť jesť. Nikdy ma nedokáže prestať šokovať, ako strašne ho zbožňujem. Risotto by som kľudne mohla jesť stále a nikdy ma neomrzí. Použiť petržlenovú vňať ako hlavnú príchuť bola pre mňa nová skúsenosť. Trošku som sa jej bála, nakoľko nie som jej moc veľký fanúšik. Ale v tomto risotte bola dokonalá súhra chutí a naozaj som si pochutnala. Keďže som ho prirpavila už niekoľko krát, povedala som si, že je najvyšší čas sa s vami oň podeliť. (V masle nikdy neuvádzam, koľko som ho pridala, nakoľko vždy tam pridám tak od oka)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste