NajRecept.sk Cestoviny Cestoviny s údenou makrelou a rukolou
Cestoviny s údenou makrelou a rukolou
Recept Cestoviny s údenou makrelou a rukolou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa

Uvádzané množstvo zodpovedá 2 porciám.

Andrea Mackova    ·   29.6.2015

Cestoviny s údenou makrelou a rukolou

Uvádzané množstvo zodpovedá 2 porciám.

Suroviny
my sme mali Cortecce
cestoviny
olivový olej
1 - 2 strúčiky
cesnak
1 - 2 ks
sušené rajčiny
1 ks
údená makrela
rukola
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Rukolu opláchnite v sitku vodou.
  2. Cesnak nakrájajte na plátky, sušené paradajky nakrájajte nadrobno.
  3. Na rozpálenom oleji zľahka opečte cesnak, sušené paradajky a pridajte aj rukolu.
  4. Makrelu oberte z kostí a kože, polámte na drobné kúsky, pozor aby ste nenechali zabudnutú žiadnu kosť.
  5. Všetko pridajte k uvareným cestovinám, krátko premiešajte, ak treba dosoľte a pokvapkajte citrónovou šťavou, podávajte.
Dobrú chuť! :)
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár