Už začínajú povestné letné horúčavy, a preto je potrebné náš jedálniček trochu odľahčiť. Nemusíme nutne jesť šaláty, stačí ak si pripravíme ľahké bezmäsité jedlo. Baklažánovo-feniklové ragú môžete podávať ako hlavný chod, ale napríklad aj pre zarytých mäsožravcov, ako skvelú prílohu ku grilovanému mäsku. Skvelo ho dopĺňajú polentové hranolky s cesnakom.
Už začínajú povestné letné horúčavy, a preto je potrebné náš jedálniček trochu odľahčiť. Nemusíme nutne jesť šaláty, stačí ak si pripravíme ľahké bezmäsité jedlo. Baklažánovo-feniklové ragú môžete podávať ako hlavný chod, ale napríklad aj pre zarytých mäsožravcov, ako skvelú prílohu ku grilovanému mäsku. Skvelo ho dopĺňajú polentové hranolky s cesnakom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste