Jednoduchý, celkom rýchlo pripravený šalát (ak nerátame varenie cíceru, ale môžete použi aj konzervovaný) na jarno/letné obedy či večere. Neuvádzam presné množstvo surovín, lebo som ho robila ako sa vraví "od oka" čo je u šalátov asi bežné. Takže či pridáte viac špenátu či šampiňónov je jedno, výsledok bude vždy chutný :). A tento šalátik je vhodné doplniť nejakým pečivom - najlepšie domácim. Vymyslela som si také Ovsené pečivo, s ktorým sa trošku ťažšie pracuje, kvôli vlastnostiam ovsenej múky, ale tá námaha za to stojí :). Množstvo surovín stačí na 4 väčšie rožky, ale môžete si ho samozrejme aj zdvojnásobiť.
Jednoduchý, celkom rýchlo pripravený šalát (ak nerátame varenie cíceru, ale môžete použi aj konzervovaný) na jarno/letné obedy či večere. Neuvádzam presné množstvo surovín, lebo som ho robila ako sa vraví "od oka" čo je u šalátov asi bežné. Takže či pridáte viac špenátu či šampiňónov je jedno, výsledok bude vždy chutný :). A tento šalátik je vhodné doplniť nejakým pečivom - najlepšie domácim. Vymyslela som si také Ovsené pečivo, s ktorým sa trošku ťažšie pracuje, kvôli vlastnostiam ovsenej múky, ale tá námaha za to stojí :). Množstvo surovín stačí na 4 väčšie rožky, ale môžete si ho samozrejme aj zdvojnásobiť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste