Boeuf Bourguignon som urobila už niekoľko krát a nadišiel čas, aby som sa s vami oň podelila. U nás je to veľmi obľúbená klasika, na ktorú proste nedáme dopustiť. O tom, aké je toto jedlo úžasné, komfortné a rozprávkovo chutné by som dokázala básniť celé hodiny. Veď si to len predstavte počas upršaného chladného dňa keby sa vám nechce vyliezť z postele. Všetko, čo urobíte je, že si mäsko osmažíte a všetko hodíte do hrnca, šup ho do rúry a zabudneme na to aspoň 2 hodiny. A keď sa k hrncu napokon vrátite, bude tam na vás čakať neskutočne dobré, chutné rozpadávajúce sa mäsko. A ako vonia :) Dúfam, že som vás predvedčila a zajtra na obed máte Beef Bourginon. Recept je od Julie Child.
Boeuf Bourguignon som urobila už niekoľko krát a nadišiel čas, aby som sa s vami oň podelila. U nás je to veľmi obľúbená klasika, na ktorú proste nedáme dopustiť. O tom, aké je toto jedlo úžasné, komfortné a rozprávkovo chutné by som dokázala básniť celé hodiny. Veď si to len predstavte počas upršaného chladného dňa keby sa vám nechce vyliezť z postele. Všetko, čo urobíte je, že si mäsko osmažíte a všetko hodíte do hrnca, šup ho do rúry a zabudneme na to aspoň 2 hodiny. A keď sa k hrncu napokon vrátite, bude tam na vás čakať neskutočne dobré, chutné rozpadávajúce sa mäsko. A ako vonia :) Dúfam, že som vás predvedčila a zajtra na obed máte Beef Bourginon. Recept je od Julie Child.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste