NajRecept.sk Cestoviny Farfalle s paradajkovou omáčkou a krevetami
Farfalle s paradajkovou omáčkou a krevetami
Recept Farfalle s paradajkovou omáčkou a krevetami
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: klaura

V sobotu sme si navarili ľahký a skutočne dobrý obed ... :)

klaura    ·   19.5.2015

Farfalle s paradajkovou omáčkou a krevetami

V sobotu sme si navarili ľahký a skutočne dobrý obed ... :)

Suroviny
1 balenie (motýliky, alebo iné cestoviny)
farfalle
konzerva (alebo drvené paradajky)
paradajky
1 balenie (mrazené)
krevety
1 hlavička
cesnak
1 ks
cibuľa
cca 1 cm (kúsok)
maslo
čierne olivy
(na posypanie)
parmezán
rukola
olivový olej
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Uvaríme cestoviny v dostatočnom množstve vody.
  2. Na panvici a troške olivového oleja speníme cibuľu, pridáme naselaný cesnak (polovicu hlavičky) a po chvíli pridáme konzervu krájaných paradajok.
  3. Môžeme pridať aj na drobučké kocky nakrájanú malú cuketu.
  4. Okoreníme a posolíme podľa chuti.
  5. Vyredukujeme tekutinu, aby sme šťavu nemali vodovú.
  6. Pridáme čierne olivy a udržujeme teplé. Na druhej panvici urestujeme na masle a cesnaku krevety.
  7. Nesmie to trvať dlho, lebo dlhou tepelnou úpravou krevety ztvrdnú.
Inak tento recept je výborný aj bez kreviet :) Servírujeme cestoviny s omáčkou a olivami, na ne uložíme krevety, posypeme syrom a lístkami rukoly ...
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár

Objavte nové recepty