Je pravda, že domáci med, alebo zahustený cukrový roztok, na rozdiel od včelieho medu, obsahuje najmä sacharózu, samozrejme, záleží to od použitého cukru (kľudne môžete skombinovať s trstinovým alebo hroznovým cukrom, čím získa určitý podiel glukózy). Aj preto som ho vylepšil pridaním včelieho peľu, čím získal bielkoviny, tuky, sacharidy, aminokyseliny, vitamíny A, B1, B2, B3, B6, C, E, K, draslík, kremík, vápnik, fosfor, síru, horčík, železo, jód, zinok, mangán a kyselinu pantoténovú ale hlavne veľmi výraznú arómu. A tým poslúži ako náhrada medu. Samozrejme, ako pri mede a pri každom druhu sladidla aj tu platí, všetko s mierou.
Je pravda, že domáci med, alebo zahustený cukrový roztok, na rozdiel od včelieho medu, obsahuje najmä sacharózu, samozrejme, záleží to od použitého cukru (kľudne môžete skombinovať s trstinovým alebo hroznovým cukrom, čím získa určitý podiel glukózy). Aj preto som ho vylepšil pridaním včelieho peľu, čím získal bielkoviny, tuky, sacharidy, aminokyseliny, vitamíny A, B1, B2, B3, B6, C, E, K, draslík, kremík, vápnik, fosfor, síru, horčík, železo, jód, zinok, mangán a kyselinu pantoténovú ale hlavne veľmi výraznú arómu. A tým poslúži ako náhrada medu. Samozrejme, ako pri mede a pri každom druhu sladidla aj tu platí, všetko s mierou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste