Prívarky boli kedysi častým jedlom. Moja starká im hovorila "čušpajz",ani neviem prečo ale mali sme ich radi. Šošovicový, fazuľový, zemiakový, moja mamka často robila mrkvový a hráškový. Práve na ten som si spomenula pri vymýšľaní, čo na obed. K tomu fašírka, volské oko, či obyčajné na tvrdo varené vajíčko a plnohodnotný obed je rýchlo na stole. A treba aj zásoby v mrazničke pomíňať :)
Prívarky boli kedysi častým jedlom. Moja starká im hovorila "čušpajz",ani neviem prečo ale mali sme ich radi. Šošovicový, fazuľový, zemiakový, moja mamka často robila mrkvový a hráškový. Práve na ten som si spomenula pri vymýšľaní, čo na obed. K tomu fašírka, volské oko, či obyčajné na tvrdo varené vajíčko a plnohodnotný obed je rýchlo na stole. A treba aj zásoby v mrazničke pomíňať :)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste