Toto je také dobré, že milovníci rýb musia toto jedlo povinne vyskúšať! Raz sme pozerali v TV Jamieho Olivera ako pripravoval rôzne rybie špeciality a dary mora. Tento recept nás zaujal práve svojou rýchlou a nenáročnou prípravou. Neviem, či som si všetko perfektne zapamätala, ale najdôležitejšie smotanovo-chrenovu omáčku v kombinácii s varenou cviklou áno. Je to neskutočná kombinácia chutí, ktorá posúva na prírodno pečené filety pstruha na vyšší level. Nám to veľmi, ale naozaj veľmi chutí. Na sobotu, keď varím väčšinou také rýchlovky, je tento recept priam stvorený. Som presvedčená, že aj vám táto jednoduchá a rýchla záležitosť poskytne nádherný kulinársky zážitok. Recept je pre dve osoby.
Toto je také dobré, že milovníci rýb musia toto jedlo povinne vyskúšať! Raz sme pozerali v TV Jamieho Olivera ako pripravoval rôzne rybie špeciality a dary mora. Tento recept nás zaujal práve svojou rýchlou a nenáročnou prípravou. Neviem, či som si všetko perfektne zapamätala, ale najdôležitejšie smotanovo-chrenovu omáčku v kombinácii s varenou cviklou áno. Je to neskutočná kombinácia chutí, ktorá posúva na prírodno pečené filety pstruha na vyšší level. Nám to veľmi, ale naozaj veľmi chutí. Na sobotu, keď varím väčšinou také rýchlovky, je tento recept priam stvorený. Som presvedčená, že aj vám táto jednoduchá a rýchla záležitosť poskytne nádherný kulinársky zážitok. Recept je pre dve osoby.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste