Podľa tohto receptu si upiečieme 2 piškótové cesta. Jedno upečené cesto rozrežeme na 2 kusy (tenší plát, ktorý pôjde na spodok koláča a stredne hrubší plát do stredu koláča).
Krém
Z mlieka a klasu uvaríme hustý krém a necháme vychladnúť.
Vychladnutý rozmixujeme.
Maslo vyšľaháme s cukrom a zmiešame s uvareným klasom.
Sirup na poliatie
Vodu so sirupom a cukrom prevaríme.
Pridáme rum a necháme vychladnúť.
Poleva
Cukor vymiešame so sirupom. Ak je zmes veľmi hustá, pridáme 1-2 lyžice vody, príp. sirupu.
Na spodný piškótový plát (tenší) natrieme polovicu krému a položíme stredné (hrubšie) piškótové cesto.
Polejeme ho sirupom.
Natrieme zvyšný krém a zakryjeme posledným plátom.