Šalát caprese je vlastne mozzarella prekladaná s plátkami paradajky a dozdobený lístkami čerstvej bazalky. Možno preto aj tieto mini tortičky pripomínajúce bielo-červenú kombináciu šalátu caprese boli pomenované podľa neho. Základ tvoria pomrvené krekry TUC. Philadelphia dochutená čerstvou, nasekanou bazalkou. Všetko krásne zvýraznia červené kolieska paradajok. Samozrejme, že v lete by boli oveľa krajšie, červenšie. No veľmi som ich chcela vyskúšať. Chutili nám a určite ich budem robiť častejšie. Na 4 kusy (potravinárska obrúč s priemerom 6 cm a výška 4,4 cm)
Šalát caprese je vlastne mozzarella prekladaná s plátkami paradajky a dozdobený lístkami čerstvej bazalky. Možno preto aj tieto mini tortičky pripomínajúce bielo-červenú kombináciu šalátu caprese boli pomenované podľa neho. Základ tvoria pomrvené krekry TUC. Philadelphia dochutená čerstvou, nasekanou bazalkou. Všetko krásne zvýraznia červené kolieska paradajok. Samozrejme, že v lete by boli oveľa krajšie, červenšie. No veľmi som ich chcela vyskúšať. Chutili nám a určite ich budem robiť častejšie. Na 4 kusy (potravinárska obrúč s priemerom 6 cm a výška 4,4 cm)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste