Pomocou mixéra vyšľaháme maslo s práškovým cukrom (dopenista).
Postupne k nemu pridávame žĺtky (po jednom).
V miske si navážime sypké ingrediencie - preosiatu múku, prášok do pečiva a kakao.
Vareškou postupne pridávame sypké ingrediencie do maslovo-žĺtkovej zmesi.
Pridáme mlieko (masa je dosť tuhá, mlieko ju zvláčni).
Cesto rovnomerne rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech.
Naň pridáme marhuľový džem. Nešetrite, najlepšie je pridať celý pohár.
Dáme na 30 minút do chladničky.
Medzitým si vyšľaháme z bielkov a kryštálového cukru sneh. Šľaháme kým sa cukor nerozpustí. Keď vidíme, že sneh tuhne, pridávame po lyžiciach teplú vodu (koľko bielkov, toľko lyžíc vody), to je taký malý trik aby sneh ostal poriadne tuhý a krásne lesklý.
Na záver zľahka vmiešame kokos a natrieme na koláč.
Rúru predhrejeme na 100°C, koláč vložíme do rúry a teplotu zvýšime na 180°C (nebojte sa, tiež som sa prekvapila z tohto postupu, ale naozaj to funguje)