Kysnuté cesto je skoro vždy výzva, ale ak sa podarí odmena je na nezaplatenie. A domáce žemle sú výborné kedykoľvek si ich spravíte, upečiete, prevoniate celý byt a zlepšíte náladu sebe aj rodine. Cez sviatky využijete pečivo na rôzne spôsoby a pri rôznych príležitostiach. Žemle si možete pripraviť aj deň dopredu, i keď čerstvé je čerstvé. Keď sú ešte teplé, stačí k nim maslo, ja mám rada talianske alebo francúzske solené. A tiež nič nepokazíte dobrým olivovým olejom, len tak si ju tam namáčajte. Nepoznám nič lepšie ako čerstvé pečivo. Vďaka sušeným paradajkám ktoré sú už nasolené bude cesto slanšie, soľte preto opatrne.
Kysnuté cesto je skoro vždy výzva, ale ak sa podarí odmena je na nezaplatenie. A domáce žemle sú výborné kedykoľvek si ich spravíte, upečiete, prevoniate celý byt a zlepšíte náladu sebe aj rodine. Cez sviatky využijete pečivo na rôzne spôsoby a pri rôznych príležitostiach. Žemle si možete pripraviť aj deň dopredu, i keď čerstvé je čerstvé. Keď sú ešte teplé, stačí k nim maslo, ja mám rada talianske alebo francúzske solené. A tiež nič nepokazíte dobrým olivovým olejom, len tak si ju tam namáčajte. Nepoznám nič lepšie ako čerstvé pečivo. Vďaka sušeným paradajkám ktoré sú už nasolené bude cesto slanšie, soľte preto opatrne.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste