Táto torta už nejaký ten deň koluje po internete. Moja mladšia dcéra mi povedala, že by som to mohla upiecť. No čo by ste pre svoje neurobili? Vyskúšala som ju a pôvodný recept na túto tortu som si upravila podľa svojho. Robila som ju s mascarpone, ale veľmi dobre si ju viem predstaviť aj s jemným tvarohom. Domnievam sa, že s tvarohom by mohla byť chuťovo ešte lepšia. Z receptu som vynechala vaječné žĺtka (podľa mňa sú tam zbytočné) a možno preto som nemala tú výslednú masu až takú riedku ako sa píše v pôvodnom recepte a neroztekali sa mi pekne jednotlivé vrstvy. Párkrát som musela tortovú formu buchnúť o pracovnú dosku, aby obe masy pekne zaplnili celú tortovú formu. Vo vnútri to "zebrovanie" celkom ujde, ale vrch by mohol byť aj krajší. Inak s receptom som spokojná. Nabudúce to bude lepšie...
Táto torta už nejaký ten deň koluje po internete. Moja mladšia dcéra mi povedala, že by som to mohla upiecť. No čo by ste pre svoje neurobili? Vyskúšala som ju a pôvodný recept na túto tortu som si upravila podľa svojho. Robila som ju s mascarpone, ale veľmi dobre si ju viem predstaviť aj s jemným tvarohom. Domnievam sa, že s tvarohom by mohla byť chuťovo ešte lepšia. Z receptu som vynechala vaječné žĺtka (podľa mňa sú tam zbytočné) a možno preto som nemala tú výslednú masu až takú riedku ako sa píše v pôvodnom recepte a neroztekali sa mi pekne jednotlivé vrstvy. Párkrát som musela tortovú formu buchnúť o pracovnú dosku, aby obe masy pekne zaplnili celú tortovú formu. Vo vnútri to "zebrovanie" celkom ujde, ale vrch by mohol byť aj krajší. Inak s receptom som spokojná. Nabudúce to bude lepšie...
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste