Čo o nich napísať. Väčšinou ich robím k fazuľovici, to si naložíme do taniera tieto rezance a zalejeme horúcou polievkou. Áno, máte pravdu, tanier je naplnený kopcom, ale v ten deň už jesť nemusíte :) Inak sú rezance výborné na sladko s orechami, makom, tvarohom, poliate maslom alebo na slano opečené len tak do chrumkava na panvici, či s vajíčom, alebo kyslou smotanou.
Čo o nich napísať. Väčšinou ich robím k fazuľovici, to si naložíme do taniera tieto rezance a zalejeme horúcou polievkou. Áno, máte pravdu, tanier je naplnený kopcom, ale v ten deň už jesť nemusíte :) Inak sú rezance výborné na sladko s orechami, makom, tvarohom, poliate maslom alebo na slano opečené len tak do chrumkava na panvici, či s vajíčom, alebo kyslou smotanou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste