NajRecept.sk Dezerty Fotorecept | Belgická horúca čokoláda
Fotorecept | Belgická horúca čokoláda
Fotorecept | Belgická horúca čokoláda
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa

Ešte v septembri, keď som mala len pár dní pred svadbou, som od nervozity nevedela čo so sebou. A tak som si objednala 4 kg belgickej čokolády Callebaut. Možno to niektorých z vás prekvapí a možno ani nie, ale mám už len 1 kg a rozhodla som sa ho spotrebovať. Začala som touto úžasnou čokoládou, ktorá je moja najobľúbenejšia zo všetkých čokolád, ktoré som doteraz vyskúšala (a verte mi, bolo ich dosť). Táto je proste neprekonateľná. Má tak úžasnú chuť, že by som bola schopná ju piť od rána do večera každý deň. A tak som si ju v posledných mesiacoch pripravila už niekoľko krát. Dnes sa mi podarilo ju aj nafotiť, a tak mi nič nebráni v tom, aby som sa s vami podelila o recept. Mimochodom, neviem ako vy, ale ja mám vždy k svojej čokoláde aj nejaké tie keksíky :)

MadeWithLove    ·   16.2.2015

Fotorecept | Belgická horúca čokoláda

Ešte v septembri, keď som mala len pár dní pred svadbou, som od nervozity nevedela čo so sebou. A tak som si objednala 4 kg belgickej čokolády Callebaut. Možno to niektorých z vás prekvapí a možno ani nie, ale mám už len 1 kg a rozhodla som sa ho spotrebovať. Začala som touto úžasnou čokoládou, ktorá je moja najobľúbenejšia zo všetkých čokolád, ktoré som doteraz vyskúšala (a verte mi, bolo ich dosť). Táto je proste neprekonateľná. Má tak úžasnú chuť, že by som bola schopná ju piť od rána do večera každý deň. A tak som si ju v posledných mesiacoch pripravila už niekoľko krát. Dnes sa mi podarilo ju aj nafotiť, a tak mi nič nebráni v tom, aby som sa s vami podelila o recept. Mimochodom, neviem ako vy, ale ja mám vždy k svojej čokoláde aj nejaké tie keksíky :)

Suroviny
1 l
mlieko
(tmavá) 230 g
čokoláda
(mliečna) 115 g
čokoláda
štipka soli
(mletá) 1/2 ČL
škorica
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Jednu tretinu mlieka si zohrejeme spolu s čokoládou a neustále premiešavame, aby sa nám čokoláda poriadne roztopila.
  2. Pridáme zvyšok mlieka.
  3. Zohrejeme a pridáme škoricu.
  4. Poriadne premiešame a môžme podávať.
Čokoláda sa pije okamžite.  
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár