Cesto na roládu:
120 g (ak nemáte, pridajte polohrubú)
celozrnná hladká múka
5 ks
vajce
80 g (upozornenie - celozrnný kuskus nie je to isté ako trstinový cukor)
krupicový cukor
štipka soli
2 ČL (alebo prášku do pečiva, kameň je bezfosfátový PDP)
vínny kameň
(roztopené) 100 g
maslo
(na posypanie upečenej rolády) 2 PL
práškový cukor
Poleva:
(zaliatá) 1 dcl
káva
(mandľový likér) 1 dcl
Amaretto
2 PL
krupicový cukor
Náplň:
300 g
mascarpone
6 PL
práškový cukor
(mletá) od oka, ako komu chutí
škorica
(mandľový likér) 2 PL
Amaretto
250 ml
smotana na šľahanie
(mleté, na sucho opečené na panvici) 2 hrste
mandle