Ďalší skvelý cheesecake. (Keď ja ich tak milujem!!!) Máme tu sezónu marhúľ, síce tento rok sú len také maličké, no o nič menej sladšie. Konečne som si vyskúšala upiecť cheesecake aj z riccoty, čo je syr podobný tvarohu, talianskeho pôvodu. Má vysokú nutričnú hodnotu, vysoký obsah bielkovín a spomedzi mliečnych výrobkov má najnižší obsah tuku.
Ďalší skvelý cheesecake. (Keď ja ich tak milujem!!!) Máme tu sezónu marhúľ, síce tento rok sú len také maličké, no o nič menej sladšie. Konečne som si vyskúšala upiecť cheesecake aj z riccoty, čo je syr podobný tvarohu, talianskeho pôvodu. Má vysokú nutričnú hodnotu, vysoký obsah bielkovín a spomedzi mliečnych výrobkov má najnižší obsah tuku.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste