NajRecept.sk Ryby a morské plody Lososový tatarák
Lososový tatarák
Recept Lososový tatarák
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: figovnik

figovnik    ·   8.9.2014

Lososový tatarák

Suroviny
500 g (základ je aby bol čím čerstvejší)
losos
soľ
čierne korenie
(malá, môže byť aj pár kúskov jarnej cibuľky)
cibuľa
(trochu)
citrónová šťava
3-4 strúčiky
cesnak
podľa svojej chuti (zaujímavé príchute získame aj rôznymi bylinkami alebo octom)
korenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Rybu umyjeme, odstránime kožu.
  2. Začneme nožíkom jemne trhať na malé kúsky, potom ešte pre istotu tie natrhané kúsky posekať trošku nožíkom.
  3. Cibuľku a cesnak tiež na úplne maličké posekať.
  4. Všetko spolu zmiešať v miske (lepšie v nekovovej) dochutiť citrónom a korením.
  5. Trošku nechať v chladničke uležať.
  6. Podávame s hriankou.
Mňam ! Dobrú chuť.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár