Torta bola výborná. Iste ste si všimli, že podložka pod tortou je upečená piškóta. Tomu sa potešil najmä môj manžel, ktorý tie nepečené ,,podložky" nemá v obľube. Torta je osviežujúca, na zdobenie okrem malín som použila aj čerstvé čučoriedky. Táto kombinácia ovocia chuťovo príjemne doplnila jogurtovo-malinovú časť torty, ktorá je spevnená zo želé. Na ozdobu bokov som použila hviezdice z ovocného želé. Môžete použiť akýkoľvek vzor alebo ju urobiť aj bez želé ozdoby na bokoch, rozhodnutie je iba na vás. Na prípravi potrebujeme tortovú formu s priemerom 24 cm.
Torta bola výborná. Iste ste si všimli, že podložka pod tortou je upečená piškóta. Tomu sa potešil najmä môj manžel, ktorý tie nepečené ,,podložky" nemá v obľube. Torta je osviežujúca, na zdobenie okrem malín som použila aj čerstvé čučoriedky. Táto kombinácia ovocia chuťovo príjemne doplnila jogurtovo-malinovú časť torty, ktorá je spevnená zo želé. Na ozdobu bokov som použila hviezdice z ovocného želé. Môžete použiť akýkoľvek vzor alebo ju urobiť aj bez želé ozdoby na bokoch, rozhodnutie je iba na vás. Na prípravi potrebujeme tortovú formu s priemerom 24 cm.
Poznamka: ovocne zele s malinovu prichutou (ja som pouzila jahodove , 1 balenie je na 500 ml tekutiny, ale robila som iba s malym mnozstvom vody, aby bola hmota po stuhnuti pevna)
Pouzila som toto ovocne zele. Je dochutene, takze cukor nie je potrebne pridavat. Na SVK je vraj dostat v Marks&Spencer. Ak nie, tak mozno pouzit tortove zele, ktore rozrobite v malinovom sirupe ( pri tomto variante postupujte podla navodu s tym, ze mnozstvo vody znizite, aby bolo zele dobre tuhe. )
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste