Tentokrát recept bez fotopostupu. Ani som nemala v úmysle ho pridávať, ale músko bolo také chutnučké...Nie je to nič zložité, isto sa to dá zvládnuť aj bez fotopostupu. Trošku som pozmenila tradičný postup a pridala garam masala a namiesto červenej mletej papriky som použila paradajkový pretlak v tube. Drobné zmeny poskytli skvelý chuťový zážitok. Mimochodom v Anglicku predávajú paradajkový pretlak , ktorý je podľa mňa omnoho lepší aj konzistencoiu aj chuťovo ako na Slovensku. Tá krásna vôňa, ktorá sa niesla dnešné nádherné slnečné dopoludnie cez otvorené okno v kuchyni zaručene pošteklila chuťové poháriky okoloidúcim:).
Tentokrát recept bez fotopostupu. Ani som nemala v úmysle ho pridávať, ale músko bolo také chutnučké...Nie je to nič zložité, isto sa to dá zvládnuť aj bez fotopostupu. Trošku som pozmenila tradičný postup a pridala garam masala a namiesto červenej mletej papriky som použila paradajkový pretlak v tube. Drobné zmeny poskytli skvelý chuťový zážitok. Mimochodom v Anglicku predávajú paradajkový pretlak , ktorý je podľa mňa omnoho lepší aj konzistencoiu aj chuťovo ako na Slovensku. Tá krásna vôňa, ktorá sa niesla dnešné nádherné slnečné dopoludnie cez otvorené okno v kuchyni zaručene pošteklila chuťové poháriky okoloidúcim:).
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste