Jednou z najväčších výhod života v Londýne je rôznorodosť. Stretnete tu ľudí z krajín, o ktorých ste dovtedy ani len nepočuli. Čo je podľa mňa naozaj očarujúce. Hlavne ak stretnete ľudí, ktorý sa stanú vašimi naozaj blízkymi kamarátmi a život bez ich smiechu a vtipov by bol fakt nudný. A tak som raz stretla jednu klaviristku z Estonie s tou najmilšou a najkrajšou dušičkou, ktorá mi vždy dokáže zlepšiť náladu :) A ako ma už iste všetci poznáte, nebola by som to je, ak by som nehľadala nejaké to jedlo z jej krajiny. A ako správna kamarátka sa vždy postarám o to, aby sa aj ona aspoň cez jedlo vrátila občas domov. A tak som jej dnes upiekla tieto úžasné preúžasne voňajúce cookies, od ktorých sa nemôžem odtrhnúť. Vyzerajú tak nevinne (verte mi, ak by som vám vedľa položila misku, určite by ste radšej siahli po nej) a nenápadne, ale tá chuť je proste nákazlivá. A môže sa veľmi ľahko stať, že bez toho, aby ste si to vôbec uvedomili (hlavne ak sledujete niečo tak napínavé ako Downtown Abbey) budete jesť jednu za druhou lebo ich chuť je neskutočná (už teraz viem, že ich na 100 % zaradím do vianočného pečenia). Tieto cookies sú správnou voľbou k čaju, telke, ku knihe, vlastne nemusíte mať ani dôvod :) Poznámka: Autorka tohto receptu v postupe napísala, že po pridaní salka sa jej cesto rozpadalo, tak musela pridať 1-3 ČL vody. Ja som mala opačný problém. Celkom ma prekvapilo, keď som ja pridala salko, cesto bolo tak lepkavé, že som musela pridať ešte trochu múky, aby sa mi vytvorilo cesto. Pridala som cca 1-2 PL múky a cesto bolo krásne hladké, jemné a hlavne vláčne! :)
Jednou z najväčších výhod života v Londýne je rôznorodosť. Stretnete tu ľudí z krajín, o ktorých ste dovtedy ani len nepočuli. Čo je podľa mňa naozaj očarujúce. Hlavne ak stretnete ľudí, ktorý sa stanú vašimi naozaj blízkymi kamarátmi a život bez ich smiechu a vtipov by bol fakt nudný. A tak som raz stretla jednu klaviristku z Estonie s tou najmilšou a najkrajšou dušičkou, ktorá mi vždy dokáže zlepšiť náladu :) A ako ma už iste všetci poznáte, nebola by som to je, ak by som nehľadala nejaké to jedlo z jej krajiny. A ako správna kamarátka sa vždy postarám o to, aby sa aj ona aspoň cez jedlo vrátila občas domov. A tak som jej dnes upiekla tieto úžasné preúžasne voňajúce cookies, od ktorých sa nemôžem odtrhnúť. Vyzerajú tak nevinne (verte mi, ak by som vám vedľa položila misku, určite by ste radšej siahli po nej) a nenápadne, ale tá chuť je proste nákazlivá. A môže sa veľmi ľahko stať, že bez toho, aby ste si to vôbec uvedomili (hlavne ak sledujete niečo tak napínavé ako Downtown Abbey) budete jesť jednu za druhou lebo ich chuť je neskutočná (už teraz viem, že ich na 100 % zaradím do vianočného pečenia). Tieto cookies sú správnou voľbou k čaju, telke, ku knihe, vlastne nemusíte mať ani dôvod :) Poznámka: Autorka tohto receptu v postupe napísala, že po pridaní salka sa jej cesto rozpadalo, tak musela pridať 1-3 ČL vody. Ja som mala opačný problém. Celkom ma prekvapilo, keď som ja pridala salko, cesto bolo tak lepkavé, že som musela pridať ešte trochu múky, aby sa mi vytvorilo cesto. Pridala som cca 1-2 PL múky a cesto bolo krásne hladké, jemné a hlavne vláčne! :)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste