Na pomúčenej doske vyvaľkáme vykysnuté cesto na hrúbku cca. 0,5 cm.
Väčším vykrajovátkom naznačíme kolieska a 1/2 z nich aj vykrojíme.
Na naznačené kolieska dáme lyžičku džemu, prikryjeme vykrojeným kolieskom a opatrne vykrajíme pohárom s trošku menším priemerom ako malo vykrajovátko. Pohár nám pekne stlačí a spojí okraje.
Cesto, ktoré zostane z vykrojených koliesok znovu spracujeme a robíme ďalšíe šišky.
Naplnené šišky ukladáme na pomúčenú dosku a necháme ešte 20-25 minút podkysnúť.
Vysmážame rovnako ako donutky. Hornú stranu vkladáme do oleja a smažíme na miernom plameni 1,5-2 minúty z každej strany do zlatista.
Po upečení posypeme práškovým cukrom.
Bielková pena
Bielky vyšľaháme dotuha.
Počas šľahanie postupne zašľahávame práškový cukor a džem (vyhodný kyslejší) podľa chuti.