NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Fotorecept| Rezne pod perinou
Fotorecept| Rezne pod perinou
Fotorecept| Rezne pod perinou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: klaura

Tieto rezne sú výborné, šťavnaté, vhodné aj na slávnostné príležitosti

klaura    ·   9.7.2014

Fotorecept| Rezne pod perinou

Tieto rezne sú výborné, šťavnaté, vhodné aj na slávnostné príležitosti

Suroviny
1,20 kg
bravčové karé
200 g (strúhaný)
údený syr
2 nožičky
klobása domáca údená
4 ks (nakrájaná na kolieska)
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
1 ks
smotana na varenie
2 PL
horčica
soľ
olej
mleté čierne korenie
rasca
tymián
na posypanie
mletá červená paprika
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Pripravíme si všetky suroviny, syr nahrubo nastrúhame, rezne vyklepeme, klobásku šikmo nakrájame na kolieska
  2. Na dno pekáča rozotrieme olej, naň poukladáme naklepané rezne, osolíme, okoreníme, posypeme razcou, tymiánom 
  3. Potrieme horčicou
  4. Poukladáme klobásku (ja som jej mala málo) a posypeme 1/2 syra
  5. Poukladáme cibuľu, na koliečka nakrájaný cesnak a zasypeme druhou polovicou syra
  6. Všetko zalejeme celou smotanou na varenie, posypeme jemne ml. červenou paprikou, zakryjeme alobalom a dáme piecť
  7. Po polhodine pečenia alobal odstránime a ešte pol hodiny zapekáme dá sa pekne pokrájať na štvorce a chutí toto mäsko aj na studeno dobrú chuť :)

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár