Nechcem sa chváliť (veľmi) ale tento recept posúva otrepanú rybičkovú nátierku na novú úroveň. Tuniak je sám osebe chutná ryba, ktorej mäso je zdrojom omega-3 mastných kyselín, niacínu a je vítaným obohatením nášho bravčového jedálnička. Nedávno som ho ale spojil so sušenými rajčinami nakladanými v oleji a odvtedy som to niekoľkokrát zopakoval. Variantov bolo viac, ponúkam vám ten najúspešnejší.
Nechcem sa chváliť (veľmi) ale tento recept posúva otrepanú rybičkovú nátierku na novú úroveň. Tuniak je sám osebe chutná ryba, ktorej mäso je zdrojom omega-3 mastných kyselín, niacínu a je vítaným obohatením nášho bravčového jedálnička. Nedávno som ho ale spojil so sušenými rajčinami nakladanými v oleji a odvtedy som to niekoľkokrát zopakoval. Variantov bolo viac, ponúkam vám ten najúspešnejší.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste