Cez Veľkú Noc nič nové tu na blogu nepribudlo. Dôvod je jednoduchý, cez sviatky sme si urobili doma veľké OFF a odišli sme z nášho mesta do prírody. Samozrejme nie až tak úplne do prírody, do stanu by ma nikto nedostal. Šli sme na chatu do Terchovej a preto namiesto vypekania a vyvárania veľkonočných jedál sme sa chodili prechádzať, okúpať sa v Bešeňovej, na obed do reštaurácie Kozí vŕšok a nakoniec sme to zakončili sladkým ničnerobením. V nedeľu, s úplne čistou hlavou, sme sa vrátili do našej panelákovej džungle aj do našej rutiny. Ja do kuchyne, polovička k počítaču. Návrat do kuchyne som oslávila zľahka- zeleninovým šalátom s pečenou schwarzwaldskou šunkou od Marcela Ihnačáka z projektu kuchyňa lidla.
Cez Veľkú Noc nič nové tu na blogu nepribudlo. Dôvod je jednoduchý, cez sviatky sme si urobili doma veľké OFF a odišli sme z nášho mesta do prírody. Samozrejme nie až tak úplne do prírody, do stanu by ma nikto nedostal. Šli sme na chatu do Terchovej a preto namiesto vypekania a vyvárania veľkonočných jedál sme sa chodili prechádzať, okúpať sa v Bešeňovej, na obed do reštaurácie Kozí vŕšok a nakoniec sme to zakončili sladkým ničnerobením. V nedeľu, s úplne čistou hlavou, sme sa vrátili do našej panelákovej džungle aj do našej rutiny. Ja do kuchyne, polovička k počítaču. Návrat do kuchyne som oslávila zľahka- zeleninovým šalátom s pečenou schwarzwaldskou šunkou od Marcela Ihnačáka z projektu kuchyňa lidla.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste