Prečo milujeme RAW krutóny? Pretože narozdiel od tých tradičných obsahujú minimálne množstvo lepku - pre bezlepkárov nieje ani badateľná alergická reakcia - (kedže tradičné sa vyrábajú z chleba). Niesu zbytočne napíjané maslom, či olejom a opekané na panvici, vďaka šetrnému sušeniu si uchovávajú množstvo vitamínov a enzýmov. Používajú sa do šalátov, alebo ako chrumkavá príloha do polievok. Tak šup šup, už len sa pustiť do toho. Krásny deň, a ešte veľa slnečných vám prajem :)
Prečo milujeme RAW krutóny? Pretože narozdiel od tých tradičných obsahujú minimálne množstvo lepku - pre bezlepkárov nieje ani badateľná alergická reakcia - (kedže tradičné sa vyrábajú z chleba). Niesu zbytočne napíjané maslom, či olejom a opekané na panvici, vďaka šetrnému sušeniu si uchovávajú množstvo vitamínov a enzýmov. Používajú sa do šalátov, alebo ako chrumkavá príloha do polievok. Tak šup šup, už len sa pustiť do toho. Krásny deň, a ešte veľa slnečných vám prajem :)
Podávame :)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste