Najskôr jablká- jedno celé jablko som zbavila šupky a jadrinca.
Pokrájala som ho na plátky.
Na panvici som roztopila maslo, pridala som hnedý cukor a nechala skaramelizovať.
Potom som tam pridala šťavu a uvarila sirup.
Nakoniec som pridala plátky jablka a obalila ich v sirupe.
Nechala som ich chvíľku prehriať a odstavila.
Celé vajíčka som vyšľahala s cukrom.
Pridala som extrakt, olej a jogurt, pomarančovú šťavu.
Pridala som suchú zmes (múku, prášok do pečiva, škoricu a korenie) a nakoniec postrúhanú mrkvu.
Rúru som nechala zohriať na 160 stupňov.
Tortovú formu som vymastila. Na dno formy som rozložila sirupové jablká (môžu byť teplé, nemusia sa nechať vychladnúť).
Na ne som vyliala cesto.
Koláč som nechala piecť 1 hodinu 20 minút.
Po vytiahnutí z rúry som koláč hneď prevrátila a vyklopila na tanier a nechala úplne vychladnúť. Podávala som so zmrzlinou.