Ako sa schyľuje k mrazivému obdobiu, stále viac ma láka dať do bruška niečo hrejivé a poriadne zasycujúce. Na túto príležitosť sa ideálne hodia husté krémové polievky. Nerobí mi problém jesť ich aj v lete, ale vtedy ide skôr o ich studené varianty. Dnes si teda dajme jednu v horúcom prevedení, dokonca so špeciálnou ingredienciou - AVOKÁDOM. Áno, čítate dobre, tento nápad som prevzala z RAW kuchyne, kde sa polievky či omáčky zahusťujú práve avokádom (alebo orieškami.. ale tých mi príde ľúto len tak vhodiť do polievky).
Ako sa schyľuje k mrazivému obdobiu, stále viac ma láka dať do bruška niečo hrejivé a poriadne zasycujúce. Na túto príležitosť sa ideálne hodia husté krémové polievky. Nerobí mi problém jesť ich aj v lete, ale vtedy ide skôr o ich studené varianty. Dnes si teda dajme jednu v horúcom prevedení, dokonca so špeciálnou ingredienciou - AVOKÁDOM. Áno, čítate dobre, tento nápad som prevzala z RAW kuchyne, kde sa polievky či omáčky zahusťujú práve avokádom (alebo orieškami.. ale tých mi príde ľúto len tak vhodiť do polievky).
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste