Tento zákusok som pred niekoľkými rokmi objavila na nejakej poľskej stránke. Pôvodný recept bol na jablká v pudingovej plnke. Možno preto mal taký srandovný názov - Svokrin úsmev. Pravdepodobne niekomu jablká v tom pudingu po nakrájaní pripomínali svokrine zuby, tak preto ten názov. No, neviem. Piekla som ho uz veľakrát v kombinácii s rôznym ovocím a rôznymi pudingami. Výborná je kombinácia marcipánového pudingu s hruškami. Môžete si urobiť cesto s kakaom alebo bez kakaa. Je to naozaj veľmi variabilný zákusok. Ďalším plusom je to, že je ho veľa a výborne chutí. Tak už nech sa rozhodnete urobiť si akúkoľvek kombináciu, verím, že si na ňom pochutíte.
Tento zákusok som pred niekoľkými rokmi objavila na nejakej poľskej stránke. Pôvodný recept bol na jablká v pudingovej plnke. Možno preto mal taký srandovný názov - Svokrin úsmev. Pravdepodobne niekomu jablká v tom pudingu po nakrájaní pripomínali svokrine zuby, tak preto ten názov. No, neviem. Piekla som ho uz veľakrát v kombinácii s rôznym ovocím a rôznymi pudingami. Výborná je kombinácia marcipánového pudingu s hruškami. Môžete si urobiť cesto s kakaom alebo bez kakaa. Je to naozaj veľmi variabilný zákusok. Ďalším plusom je to, že je ho veľa a výborne chutí. Tak už nech sa rozhodnete urobiť si akúkoľvek kombináciu, verím, že si na ňom pochutíte.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste